Idemøte om gangsti rundt vannet

Slik har de gjort det i Fyresdal. Foto: Hamaren
Slik har de gjort det i Fyresdal. Foto: Hamaren

Velkommen til ide- og informasjonsmøte om den planlagte traseen rundt Sandvann. Det er blant annet planer om en spenstig og spektakulær gangvei som blir hengende i fjellveggen.

Vi møtes i kinoen på Fagerfjell Sportssenter (Hotellet). Benytt kjellerinngangen.

Tid: Lørdag 22. februar kl 17-18:30

 

Som du sikkert har lagt merke til og nytt godt av er løypetraseen rundt Sandvann i ferd med å oppgraderes betraktelig. Arbeidet som er gjort til nå har gitt oss en fantastisk turvei utenom snøsesongen og et skispor som kommer tidligere og varer lenger enn vi kan finne i resten av området.

Nå har vi kastet øynene på andre siden av vannet. Hva med å lage en spektakulær gangvei som henger i fjellsiden. En opplevelsessti som kan tilby fiske- og badeplasser, stupetårn og morsomme utfordringer underveis. Vi har fått penger av Sparebankstiftelsen DNB til et forprosjekt og nå vil vi gjerne ha tak i deg som sitter inne med kunnskaper, ideer og tanker om hvordan noe slikt kan la seg realisere.

Til arbeidet i prosjektgruppa har vi behov for mange forskellige yrkesgrupper/fagkompetanser. Her er det plass til arkitekter, kunstnere, ingeniører, geologer, jurister, økonomer, stålarbeidere, og alle andre som har gode ideer, pågangsmot, visjoner og arbeidslyst.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med leder i Fagerfjell Fritid, Øyvind Høimyr

About Author

Del gjerne :-)