SANDVATNET RUNDT, 4KM. GRØNN

Sandvatnet rundt er en enkel løype som passer for de fleste. Man kan selvfølgelig gå hvilken vei man vil, men vi starter ved informasjons tavlen ved parkeringen og går nordsiden av vannet først. Da går runden først på en sti bort til skiløype traseen. Ønsker man ikke å gå i terrenget kan man gå veien bortover mot Fagerfjell stua og ta til venstre etter hvert inn på skiløype traseen. Den går langs hele nordsiden av vannet. I nord/øst følger traseen veien, over elven ved demningen og veien til den stopper midt på østsiden av vannet. Hele veien hit passer turen fint for barnevogn.
Her går stien inn på skiløypa igjen og følger den hele veien rundt sydsiden av vannet til skisenteret hvor den igjen går inn på veien. Øst og sydsiden av vannet er delvis kloppet, men kan ha våte partier.
Rundt Sandvatnet er det satt opp to gapahuker og flere sittegrupper hvor man kan kose seg med nistematen sin. I gapahukene er det lagt ut ved om man kan og har lyst til å ha et bål. Men husk bålforbudet i sommersesongen. Bruker dere av veden ser vi gjerne at det betales litt for det. Informasjon henger i gapahukene.
I Sandvatnet er det fiskemuligheter bare man løser fiskekort. Informasjon om det finnes på inatur.no og i gapahukene.

SANDVATNET RUNDT, 4KM. GRØNN
SANDVATNET RUNDT, 4KM. GRØNN
Del gjerne :-)