FAGERFJELL RUNDT 6,5KM. GRØNN

Fagerfjell Rundt er en populær, relativt enkel tur selv om det er litt stigning opp til heistoppen. Når man først er oppe er det lett å gå på godt skiltet, merket og kloppet sti. 

Fra parkeringsplassen på Fagerfjell går man forbi skisenteret og helt til enden av veien. Derfra følger man skiltet sti til heistoppen. Herfra får man en fin oversikt over Fagerfjellområdet.

Herfra går stien i lett terreng mot Fagerfjelltjenna. Stopp gjerne i gapahuken eller ved en av sittegruppene ved Midtre Fagerfjelltjenn. Her er fine fiske- og bademuligheter. Spesielt på nordsiden av vannet er det en fin liten sandstrand. 

Fra gapahuken går stien nordover langs østsiden av vannene og på åsryggen Aksla med fin utsikt mot Norefjell i nord og vestover mot Storeble. Etterhvert svinger stien østover og nedover til Høimyr Fjellcamping og parkeringsplassen. 

Informasjon om fiske og kjøp av fiskekort finner du i gapahuken og på inatur.no. Ved gapahukene er det kjørt opp ved som kan kjøpes og brukes når sesong og vær tillater det. 

Vipps-informasjon i gapahukene.

FAGERFJELL RUNDT 6,5KM. GRØNN
FAGERFJELL RUNDT 6,5KM. GRØNN
Del gjerne :-)