Støtt de gode opplevelsene på Fagerfjell Skisenter!

Bli med på en Spleis for Fagerfjell Skisenter. Pengene går til å gi oss enda bedre tilbud på Fagerfjell, slik som snøkanon i barnebakken.
Pengene går til å gi oss enda bedre tilbud på Fagerfjell, slik som snøkanon til bruk i barnebakken og sikre tidlig snø i storbakken.

Vinteren er til nå ikke blitt som vi hadde sett for oss. Minimalt med snø og ekstreme strømpriser. De flinke folkene på Fagerfjell skisenter har stått på og jobbet dag og natt for at storbakken skal være åpen og gi oss best mulig forhold. Midlene som var satt av til mobil snøkanon har man måttet bruke til å produsere snø i storbakken. Som takk for den store innsatsen de gjør med å holde bakken åpen og å kjøre løyper for oss i ukedagene sammen med Løypeforeningen, er det mange som har ønsket å stille opp og hjelpe til.

Sammen med skisenteret er vi blitt enige om at alle pengene som samles inn på denne Spleisen går direkte til mobil snøkanon. Den kan brukes både til å sikre tidlig dekke i storbakken og i heistraseer og til å produsere snø i barnebakken.

OG IKKE NOK MED DET: ET PAR AV GRUNNEIERNE GIR ÉN KRONE FOR HVER KRONE VI SAMLER INN!

Alle bidrag mottas med takk, små som store. De er der for oss, så la oss vise at vi også er der for dem!

 

About Author

Del gjerne :-)