Turer i høstferien 2019

Høstferie = fjellturer.

Uke 40 er det høstferie og mange kommer på Fagerfjell for å nyte fjellet.
Kloppelaget har gjort en veldig god jobb for å legge til rette for en god fjelltur. Det er lagt ut mange meter med klopper og det har blitt merket både nye og gamle stier.
Så jeg setter opp noen turer for de som kan tenke seg og bli med. Det skal gås i et tempo som passer alle som blir med. Men hver og en må kjenne seg selv. Vi skal være like mange som starter som kommer tilbake.


Onsdag 2/10-19 møter vi ved kroa senest kl. 10.00. Turen går til Skjentjørn hvor vi tar en rast. Så går vi ned til Tvangsætra og tilbake til kroa. Dette er en MIDDELS minus tur.


Torsdag 3/10-19 møter vi ved kroa senest kl.10.00. Turen går mellom Campingen forsetter på årets klopper opp skiløypa hvor vi kommer til Aksla. Her fortsetter vi på klopper/sti til Fagerfjelltjerna hvor vi tar en rast ved gapahuken. Så fortsette vi på klopper til vi er nede igjen. Dette er en lett tur.


Fredag 4/10-19 møter vi ved kroa senest kl.10.00. Turen starter som torsdag, når vi kommer opp på aksla følger vi merket stil til Ljøsbuvatna, hvor vi tar en kort drikkepause og gjerne en bar. Så fortsette vi til Gunnulvsbu hvor det blir en rast. Så går vi mot Fagerfjelltjerna og ned til start. Middels + tur.


Lørdag 5/10-19 møter vi ved kroa senest kl.09.00. Vi kjører bil til Butjønn. Så går vi til den Hvite hesten så fortsetter til Blenuten. Er været med oss går vi opp på Åklinuten og nyter utsikten over Norge. Så følger vi stien ned til Butjønn. Det er ikke sti fra Blenuten til Åklinuten. To raster med mat. Hard tur.


På alle turer gjelder gode vantette sko, skifte, drikke og godt tur humør.
VELKOMMEN. (Spørsmål, Bjørn Monsen 95831004)

About Author

Del gjerne :-)